Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Miro prechádzal cez Bánovce: VIDEO Neveril vlastným očiam, ako okolo neho prefrčali policajti

Policajti predchádzali cez dve plné čiary
Policajti predchádzali cez dve plné čiary (Zdroj: foto: tip citatela)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Miro cestoval cez Bánovce nad Bebravou, keď ho zaskočilo konanie policajtov. Na služobnom aute predchádzali cez dvojitú plnú čiaru. Situáciu nasnímal a my sme sa pýtali kompetentných.

Vaše tipy

"Posielam ukážkové obiehanie policajtov v Bánovciach nad Bebravou," napísal nám čitateľ Miro, ktorý je autorom videa. Zábery vznikli ešte v pondelok, krátko pred 11-tou hodinou dopoludnia v Bánovciach n. Bebravou. 

Na záberoch vidno, ako policajné auto s partizánskou štátnou poznávacou značkou na konci obce predchádza auto idúce pred ním cez dvojitú plnú čiaru. Zaujímalo nás, či si muži zákona plnili služobné povinnosti a takto predchádzať bolo pri výkone služby nutné. 

Pozrite si predmetné video. 

Polícia predbieha cez dve plné čiary

Policajti porušili predpisy

"Jazda služobným vozidlom bola oprávnená, riadne schválená riaditeľom OR PZ v Partizánskom, za účelom predvedenia osoby z KR PZ Trnava na OO PZ Partizánske, ktorá bola podozrivá zo spáchania trestného činu krádeže," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička s tým, že uvedeným konaním policajta sa bude zaoberať nadriadený. "Prešetrí dôvod porušenia predpisov v cestnej premávke a v prípade porušenia predpisov bude voči policajtovi vyvodená disciplinárna zodpovednosť," uzavrel policajný hovorca. 

Viac o téme: Polícia Predchádzanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu