Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radim Hreha: Požičaný luxus za 1,5 milióna...

O novom autíčku bez platenia sníval Hreha už krátko po nástupe do funkcie. Zobraziť galériu (2)
O novom autíčku bez platenia sníval Hreha už krátko po nástupe do funkcie. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Splnil sa mu sen. Riaditeľ verejnoprávnej televízie Radim Hreha sa rozváža v novučičkom služobnom aute.

Jeho luxusný mercedes má podľa informácií Nového Času hodnotu asi 1,5 milióna korún, zatiaľ však zaň nemusel zaplatiť ani korunu! Auto totiž patrí súkromnej firme a šéf STV ho dostal na skúšku.

Riaditeľ Hreha doteraz jazdil na aute, ktoré malo svoje najlepšie časy už dávno za sebou. Často sa kazilo, malo najazdených viac ako 500-tisíc kilometrov a vysokú spotrebu. Na nové však neboli peniaze. V STV tak prišli s nápadom zapožičať si luxusné vozidlo priamo od predajcu. „Je zapožičané na bezplatné testovanie,“ potvrdila jeho zástupkyňa Ingrid Janečková.

Na nedostatok luxusu sa Radim Hreha sťažovať naozaj nemôže. Okrem samozrejmostí, ako sú klimatizácia či špičkové bezpečnostné prvky, je jeho novučičký mercedes vybavený aj najmodernejším navigačným systémom.

Konečné rozhodnutie či televízia auto kúpi, alebo si ho prenajme, je na Hrehovi. „Teraz ho len testuje, ako sa s ním jazdí a aké má parametre,“ vysvetlila hovorkyňa verejnoprávnej STV Želmíra Habánová. Teoreticky je možné aj to, že televízia nebude mať na luxusný mercedes peniaze a z obchodu nič nebude.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu