Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzný Vietnamec pobúril Slovákov: FOTO, Rady ako zabíjať a naporcovať psov

Príspevok na Facebooku pobúril Slovákov. Zobraziť galériu (2)
Príspevok na Facebooku pobúril Slovákov. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Na sociálnej sieti sa objavil kontroverzný príspevok. Profil mladého Vietnamca pod menom Martin Nguyen totiž ponúka seminár pod názvom Ako uvariť psa. Sľubuje, že naučí Slovákov ako omámiť, uvariť a zabiť psa. Polícia však varuje, že môže ísť o hoax, čiže podvod.

"Slovensko je pekná krajina, ale pes sa stále berie ako kamarát, nie ako pokrm. Tento seminár vám dá užitočné rady, ako vybrať psa, ako ho omámiť a zabiť humánne," týmito slovami začal Vietnamec svoj kontroverzný príspevok.

Kontroverzný Vietnamec pobúril Slovákov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Live video má podľa príspevku naplánované na nedeľu večer. "Aby som sa vyhol väzeniu, nebudem zabíjať ja, ale kamarát v Číne. Odtiaľ bude vysielať cez live stream cez môj profil s rýchlym zabitím."

O svojom nechutnom nápade sa údajne radil s právnikom. "Psíčkarov sklamem, radil som sa s právnikom, všeko je legálne,“ dušuje sa Nguyen. K poburujúcemu príspevku pripojil aj fotky, súčasťou semináru by mala byť aj história jedenia psov a iné bonusy.

Mnohých Slovákov tento príspevok naozaj pobúril. "Ako ľudia, opice sú isto pred nami. Ako uvariť psa, tak toto je na grc," rohorčuje sa Monika. "Najbrutálnejšou beštiou na svete je človek!," píše ďalšia používateľka. "Mne je z toho zle," píše Ondrej. "Zmizni z našej krajiny."

Polícia varuje, že ide o hoax

Polícia dostala ohľadom šokujúceho príspevku mnoho ohlasov od rozhorčených ľudí. Na facebooku preto uverejnila stanovisko, ktorým Slovákov varovala pred falošnými príspevkami a profilmi. "Od rána ste nás viacerí kontaktovali ohľadom tohto človeka. Ihneď sme jeho profil preposlali príslušným kolegom. Ak sa dozvieme niečo viac, budeme vás informovať. Nezabudnite, že často ide o tzv. hoaxy s cieľom prilákať pozornosť. Vďaka za podnety."

Viac o téme: PesSeminárFacebookVietnamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu