Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vysnívaná dovolenka v Grécku sa pre Michala (25) zmenila na horor: Osudný posledný skok do vody

Michal H. Zobraziť galériu (4)
Michal H. (Zdroj: Facebook/Michal Horvat)

BRATISLAVA/SOLÚN - Vysnívaná letná dovolenka sa pre 25 – ročného Michala a jeho rodinu zmenila na nočnú moru. Rozlúčkový skok sa stal pre mladého muža osudným. Skončil v gréckej nemocnici s vážnymi zraneniami. Rodičia potrebujú previezť svoje dieťa späť na Slovensko, finančné prostriedky im ale chýbajú. Na sociálnej sieti sa objavil príspevok s prosbou o akúkoľvek pomoc.

Michal je 25 – ročný chlapec, ktorý si chcel užiť svoju vysnívanú dovolenku plnými dúškami. Tak aj bolo a pobyt v Grécku si až do posledného momentu vychutnával. Prišiel ale posledný deň a nasledovala rozlúčka s morom. Záverečný skok do vody sa mu stal žiaľ osudným. Pri nešťastnom páde utrpel zlomeninu troch stavcov, natiahol si väzy a spôsobil si ochrnutie celého tela.

Vysnívaná dovolenka v Grécku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Michal Horvat)

Mladý muž skončil v solúnskej nemocnici. Podľa našich informácií je síce pri vedomí, no stále za neho dýchajú prístroje. Najdôležitejším je však teraz jeho návrat späť domov. Nieje ale isté ako dlho ešte Michal v nemocnici v Grécku pobudne. "Prevoz sa bude realizovať letecky, čaká sa ale kedy bude Miško schopný prevozu," prezradila nám Michalova kamarátka Patrícia. Ako nás ďalej informovala, prevoz vybavuje a realizuje šéf záchranky Pavol Krajčovič. 

Veľkým problémom sú ale ako v mnohých prípadoch finančné prostriedky, ktoré Michalovej rodine chýbajú. Patrícia sa preto rozhodla svojmu kamarátovi a jeho rodine pomôcť prostredníctvom sociálnej siete. Vytvorila príspevok, v ktorom opísala nešťastnú udalosť a zároveň poprosila každého, kto môže o pomoc. "Michalovi môžete pomôcť nielen finančne, ale aj každým povzbudzujúcim odkazom, či pekným slovom na jeho FB profile."

Použitie vyzbieraných peňazí 

Ako je v príspevku uvedené peniaze budú určené či už na prevoz domov, náklady na liečbu, rehabilitácie alebo pomôcky, ktoré bude rodina potrebovať pri starostlivosti o Michala. Pomoc mladému mužovi a jeho rodine poskytlo aj OZ Kvet Života - Flower of life. Prispieť však môže každý."Za finančnú pomoc ale aj povzbudivé slová vopred veľké ĎAKUJEME a veríme, že aspoň touto cestou dokážeme spoločne Miškovi a jeho rodine pomôcť," znejú posledné slová v príspevku. 

Ľudia prajú Michalovi veľa sily a zdravia 

Vysnívaná dovolenka v Grécku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Vysnívaná dovolenka v Grécku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: DovolenkaNešťastieGréckoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu