Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ťažká nehoda v bratislavskej Dúbravke: Autobus sa zrazil s osobným autom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje dnešnú zrážku osobného auta s autobusom mestskej hromadnej dopravy (MHD), ku ktorej došlo krátko pred ôsmou v bratislavskej Dúbravke. Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenia, v autobuse sa ľahko zranila jedna z cestujúcich.

Odhadovaná škoda na autobuse MHD je predbežne vyčíslená na 2500 eur a na osobnom aute vo výške 1500 eur. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. "Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody viedol vodič osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fábia po Saratovskej ulici smerom na Drobného ulicu. Pri prechádzaní svetelnej križovatky došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s autobusom mestskej hromadnej dopravy č.84, idúcim po Saratovskej ulici smerom do Dúbravky," opísala Mihalíková.

Vodič osobného vozidla sa zranil ťažko, jedna cestujúca v MHD ľahko. "Boli prevezení do jednej z bratislavských nemocníc," doplnila Mihalíková s tým, že dychová skúška vylúčila požitie alkoholu u vodiča autobusu. "Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele 66-ročného vodiča osobného vozidla, bol nariadený odber krvi. Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla hovorkyňa.

Ťažká nehoda v bratislavskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: odoprave.info )

Viac na odoprave.info >>

Viac o téme: NehodaBratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu