Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Patrik (26) sa prerátal, pri lúpení ho nasnímala kamera: Košickí policajti pohotovo konali

Krádež v Košiciach
Krádež v Košiciach (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Skvelým úlovkom sa môžu pochváliť košickí kriminalisti. Vypátrali muža, ktorý nedal Košičanom spávať. So zbraňou v ruke opakovane lúpil. Polícia zverejnila záznam z jeho vyčíňania.

Ako informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, k prvej ozbrojenej lúpeži došlo 8. apríla v nočných hodinách na jednej z čerpacích staníc. Dnes už obvinený muž na pracovníčku namieril zbraň a žiadal od nej peniaze. Potom si z pokladne vybral takmer 900 eur a z miesta činu ušiel. O dva týždne sa scenár zopakoval.

Počas uplynulého víkendu vošiel do predajne na sídlisku Ťahanovce, kúpil si fľašu vína, na predavačku namieril zbraň a pod hrozbou jej použitia žiadal od ženy peniaze. Potom si z pokladne vybral takmer 400 eur a ušiel. Šťastím je, že počas lúpežných prepadnutí nezranil žiadnu osobu.

Páchateľa nasnímala pri čine kamera.

Krádež v Košiciach


Prečítajte si aj:

Polícia objasňuje krádež: FOTO Hľadajú tohto muža z kamerových záznamov


Vyšetrovateľ z košickej kriminálky po vykonaní potrebných procesných úkonov zo zločinu lúpeže obvinil 26-ročného Košičana Patrika, ktorý je dôvodne podozrivý z dvoch ozbrojených lúpeží. "Podozrivého muža zadržali košickí kriminalisti včera (24.4.) vo večerných hodinách. Taktiež zaistili zbraň, ktorú mal muž pri sebe. Zaistená zbraň bude podrobená expertíznemu skúmaniu," doplnial Mésarová s tým, že za tieto skutky, spáchané závažnejším spôsobom konania, hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody až na 12 rokov. Patrik bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho väzobné stíhanie.

Viac o téme: PredajňaKrádežKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu