Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadne drsná policajná kontrola v Bratislave: VIDEO Stiahla nohavičky a otrčila bobra

Policajti kontrolovali vodičku v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Policajti kontrolovali vodičku v Bratislave (Zdroj: Foto: FB/PolicajanýzborSR - falošná stránka)

BRATISLAVA - Poriadny šok museli zažiť muži zákona pri plnení si svojich služobných povinností. Kontrolovali vodičku, no na obrovské prekvapenie videli viac, než chceli. Pozrite si nasledujúce video a stratíte reč. Rozhodne platí, že policajti sa pri svojej práci musia vedieť popasovať s kadečím.

Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré začali užívatelia razom zdieľať. Je na ňom zachytená policajná hliadka, ako podrobuje kontrole vodičku. Incident sa stal uplynulý rok koncom marca. "Hliadka Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vykonala dňa 29. marca 2016 kontrolu vozidla na parkovisku obchodného domu na Bajkalskej ulici," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff s tým, že dôvodom kontroly bolo parkovanie auta na vyhradenom mieste, pričom auto nebolo pre toto parkovanie určené.

Poriadne drsná policajná kontrola
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Poriadne drsná policajná kontrola
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Poriadne drsná policajná kontrola
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Vodička ukázala "bobra"

Vodička na výzvy polície nereagovala. Namiesto toho sa rozhodla pre nepochopiteľné riešenie. Nasadla do auta, opäť z neho nahnevane vystúpila, rozopla si nohavice, stiahla ich a ukázala "bobra". Celá situácia je zachytená na video.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov. 

Útok na policajtov
"Nakoľko došlo zo strany vodičky k spáchaniu priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, hliadka PZ v súlade so zákonom priestupok zdokumentovala a postúpila na správne konanie," ozrejmil policajný hovorca s tým, že príslušný správny orgán už rozhodol v súlade so zákonom o priestupkoch. 

Viac o téme: VodičkaPolícia Policajná kontrola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu