Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Život podpredsedu parlamentu Hrnčiara v ohrození! Naháňačka a streľba, všetko kvôli hlúposti

Andrej Hrnčiar (ilustračné foto) Zobraziť galériu (3)
Andrej Hrnčiar (ilustračné foto) (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Poriadne krušné chvíle musel zažívať podpredseda parlamentu a primátor Martina Andrej Hrnčiar. Na jeho luxusné auto, ktoré prekročilo rýchlosť, sa zavesili policajti a začala naháňačka. Dokonca padol aj výstrel.

Policajti naháňali luxusné BMW-čko podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara, informuje portál Plus 7 dní. Naháňali ho, lebo prekročilo povolenú rýchlosť. Keď nezastavovalo, policajti po Hrnčiarovom aute aj vystrelili, varovným signálom do vzduchu.

K incidentu došlo v nedeľu večer na ceste medzi Strečnom a Martinom. Išlo o služobné vozidlo podpredsedu parlamentu, ktoré patrilo Úradu na ochranu ústavných činiteľov. Šoféroval ho zamestnanec tohto úradu.

Hrnčiar (vľavo) s Andrejom Dankom (SNS) a Martinom Glváčom (Smer)
Zobraziť galériu (3)
Hrnčiar (vľavo) s Andrejom Dankom (SNS) a Martinom Glváčom (Smer)  (Zdroj: SITA/Peter Maďar)

Hrnčiar prezradil, že jeho vodič mal dokonca zapnúť maják. „Jednoducho došlo asi k nedorozumeniu medzi dvoma policajnými zložkami. Na ceste pod Strečnom v smere do Martina môj šofér zrejme prekročil rýchlosť, hliadka na neho zasvietila, on im blikol, ale keďže mimo obytnej zóny zastaviť z bezpečnostných dôvod nemôže urobil tak až po zhruba desiatich kilometroch v Martine,“ povedal pre portál vysokopostavený politik s tým, že zaznela aj streľba. „Počuli sme nejaké puknutie,“ tvrdí.

Situácia sa vysvetlila po tom, čo vodič ukázal policajtom služobný preukaz. Celou situáciou sa zaoberá aj kontrolný orgán policajného prezídia.

Viac o téme: PolicajtiAndrej Hrnčiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu