Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fico ukázal VIDEO, ako frajersky čistí zdravotníctvo: Telefonát šéfovi poisťovne, hovadiny!

Fico volá riaditeľovi poisťovne. Zobraziť galériu (3)
Fico volá riaditeľovi poisťovne. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Tu je Robert Fico. Takto sa po telefóne prihovoril premiér riaditeľovi Všeobecnej zdravotnej poisťovne. A potom to prišlo. Fico spustil tvrdú kritiku za ozdravný plán poisťovne a prikázal mu, aby svoje opatrenia zrušil. Riaditeľ mu iba bezmocne pritakal a vyjadril ľútosť nad svojimi krokmi.

Fico už dlhšie na svoj Facebook vešia videá zo súkromia. Dnes však posunul hranice toho, čím sa prezentoval. Pod čiernu zem zvozil za "nezmyselný ozdravný plán" šéfa štátnej poisťovne (VšZP) Miroslava Kočana.

Dnes som osobne telefonoval generálnemu riaditeľovi Všeobecnej zdravotnej poisťovne Miroslavovi Kočanovi, aby som zastavil plánované opatrenia, ktoré mali byť na úkor pacientov či ľudí odkázaných na cudziu pomoc," zavesil dokaz Fico na svoj Facebook s tým, že riaditeľ nevedel, že si ho Fico nahráva. "Riaditeľ bol tesne pred telefonátom upozornený na to, že rozhovor je nahrávaný," dodal Fico.

 

Fico ukázal VIDEO, ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vynadal mu za to, že chce šetriť najmä na obyčajných ľuďoch. Preto mu nakázal, nech nájde zdroje na ozdravenie niekde inde. Až po vyše minúte sa ozval Kočan. Zahapkal a potupne priznal premiérovi, že budú hľadať riešenie inde.

 

Pozrite si celé VIDEO

 

Ficov telefonát šéfovi poisťovne

 

Viac o téme: Robert FicoVšZPMiroslav Kočan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu