Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Smrť na severe Slovenska: Poľský vodič (†33) neprežil náhly čelný náraz

Zdemolovaný kamión Zobraziť galériu (2)
Zdemolovaný kamión (Zdroj: PZ SR)

KRÁSNO NAD KYSUCOU – Pri zrážke nákladných áut na ceste I/11 v katastri Krásna nad Kysucou v okrese Čadca zahynul vo štvrtok (23. 2.) 33-ročný vodič z Poľska. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Poľský vodič nákladného auta Scania s návesom išiel podľa neho v smere od Žiliny do Čadce. "Pri prechádzaní miernej ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným autom Volvo s návesom, ktoré viedol 57-ročný vodič z Poľska. Pri dopravnej nehode vyhasol život 33-ročného vodiča, 57-ročný vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva," uviedol krajský policajný hovorca.

FOTO Smrť na severe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ SR)

Doplnil, že hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 51.000 eur. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách," dodal Moravčík.

Viac o téme: NehodaTragédiaKrásno nad Kysucou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu