Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vystrašené ženy v Žiline si vydýchnu: Policajti dolapili sexmaniaka, ktorý vyčíňal v uliciach

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: DK)

ŽILINA - Ženy v Žiline si môžu konečne vydýchnuť. Po dňoch plných strachu, čo ich v uliciach mesta prenasledoval muž s tým, že ich obchytkával na intímnych miestach, ho policajti dolapili. Na svoj ďalší osud čaká vo väzbe.

Mladé Žilinčanky boli v strachu. Podľa našich informácií ich prenasledoval muž, ktorý ich chytal za zadok a prsia, jednej mal dokonca pri sexuálnom útoku zlomiť ruku. Žilinskí policajti prijali v uplynulých dňoch tri oznámenia od žien vo veku 18, 22, a 24 rokov. Ako informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík, ženy pred mužmi zákona uviedli, že neznámy páchateľ ich napadol počas dňa a obchytkával na intímnych miestach. "Pri jednom z útokov utrpela 18-ročná žena zranenia s predbežnou dobou liečenia do 7 dní. Okamžite po prijatí oznámenia boli prijaté opatrenia za účelom vypátrania a zadržania podozrivej osoby," doplnil Moravčík s tým, že žilinskí policajti dôslednou operatívno-pátracou činnosťou odhalili podozrivého. 

Vystrašené ženy v Žiline
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: DK)

Následne obvinili 45-ročného Františka zo Žiliny z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom obmedzovania osobnej slobody. "Poverený príslušník Policajného zboru spracoval na obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby," uzavrel policajný hovorca.

Sudca Okresného súdu v Žiline obvineného Františka vzal do väzby, kde bude čakať na svoj ďalší osud. "Obvinený bol vzatý do väzby, nakoľko existuje dôvodná obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Uznesenie nie je právoplatné, obvinený si ponechal lehotu na podanie sťažnosti," potvrdil hovorca žilinského krajského súdu Jozef Michňa. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.


Prečítajte si aj:

Najtrápnejšie výhovorky sexuálnych deviantov: Naivné príbehy, ktorými chceli nachytať lekárov


Vystrašené ženy v Žiline
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: DK)

 

 

Viac o téme: Súd ŽilinaSexuálny deviant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu