Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Matka Barbarinho priateľa: Nemôžem tomu uveriť!

V tomto dome na prešovskom sídlisku býva Barborin priateľ Tomáš A. s rodinou. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome na prešovskom sídlisku býva Barborin priateľ Tomáš A. s rodinou.

PREŠOV - Záhadné udalosti na prešovskom sídlisku Sekčov, kde minulý týždeň našli pod bytovkou mŕtveho novonarodeného chlapčeka, stále nie sú objasnené. Podľa policajtov ho z okna vyhodila Barbara S. (18).

Matka tretiaka Tomáša A. (18) z Ukrajinského gymnázia v Prešove, ktorý je Barbariným priateľom a údajným otcom dieťaťa, tvrdí, že ona aj jej syn sa o čine jeho priateľky dozvedeli až neskôr. „Doteraz tomu nemôžem uveriť, čo sa stalo,“ hovorí Tomášova mama. Od tragédie už ubehol týždeň, ale stále je zdrvená. „Neviete si ani predstaviť, ako sa cítim,“ vraví žena, ktorej sa udalosti veľmi dotkli.

Podľa nej sa v súvislosti s tragédiou šíria rôzne neoverené fámy, ale vyvrátiť sa ich nechystá. „Nemám k tomu čo povedať. S manželom sme sa dohodli, že náš syn bude vypovedať len na polícii a inak sa k tomu nebude vyjadrovať,“ povedala Tomášova mama. Prípadom sa zaoberajú aj policajní vyšetrovatelia. Zatiaľ vyšetrovanie nebolo ukončené. Barbara je obvinená z vraždy novonarodeného dieťaťa a na ďalší vývoj udalostí čaká na prešovskej psychiatrickej klinike.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu