Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

FOTO Tragédia pri Lučenci: Krutá smrť vodiča (†65), zavalila ho vlastná dodávka

Tragédia pri Lučenci Zobraziť galériu (4)
Tragédia pri Lučenci (Zdroj: Foto: polícia)

LUČENEC - Tragédia sa stala ešte včera dopoludnia pri Lučenci. Vodička prešla na rovnej ceste do protismeru, kde vrazila do stojacej dodávky. Pri nej stál vodič (†65) z Maďarska, ktorého auto privalilo. Žiaľ, zahynul.

Ako informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, vodička (31) Peugeotu 307 z obce Veľká nad Ipľom počas jazdy rovným úsekom cesty v smere od Veľkej nad Ipľom na Panické Dravce z doteraz nezistených príčin pravou prednou časťou auta narazila do ľavej zadnej časti stojaceho Mercedesu Vito. Pred autom stál 65-ročný vodič dodávky z Maďarska. "V dôsledku nárazu mercedes zišiel do pravej priekopy v smere jazdy, kde telo vodiča zostalo zakliesnené pod vozidlom," opísala Faltániová. Pri nehode maďarský vodič utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste nehody podľahol. Vodičku záchranári na mieste jednorázovo ošetrili. 

FOTO Tragédia pri Lučenci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Tragédia pri Lučenci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Škoda na autách je odhadnutá na 3-tisíc eur. U vodičky alkohol pri dychovej skúške zistený nebol, nebohému vodičovi bude odobratá krv na zistenie alkoholu pri súdnej pitve. "Vodičke bol na mieste nehody zadržaný vodičský preukaz. Do vyšetrovania bol pribratý aj znelec z odboru cestnej dopravy," uzavrela policajná hovorkyňa.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia v Michalovciach: Mirovi (†23) a Jánovi (†23) sa stala jazda na motorke osudnou


FOTO Tragédia pri Lučenci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V januári 2017 sa v Banskobystrickom kraji stalo 7 smrteľných dopravných nehôd, po dve nehody sa stali v okresoch Lučenec a Zvolen a po jedne nehode v okresoch Rimavská Sobota, Revúca a Veľký Krtíš.

Viac o téme: NehodaTragédiaLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu