Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pošta v Stupave paralyzovaná: Tretina zamestnancov dala výpoveď

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: SITA)

STUPAVA – Slovenská pošta vyriešila problémy s doručovaním zásielok vo svojej pobočke v Stupave dočasným posilnením personálu. V normálnej prevádzke bude fungovať od 15. januára. Informovala o tom Silvia Turnerová z odboru komunikácie Slovenskej pošty. O problémoch stupavskej pošty informoval v stredu (21.12.) denník Sme.

Dôvodom problémov v Stupave bolo podľa Turnerovej viacero ukončení pracovného pomeru a práceneschopnosť niektorých zamestnancov, čo spôsobilo dočasné obmedzenie poskytovania niektorých služieb a otváracích hodín, a to na obdobie adaptácie náhradných zamestnancov.

"Za vzniknuté problémy sa obyvateľom Stupavy ospravedlňujeme, no niektoré skutočnosti nevieme ovplyvniť. Pošta v Stupave už bola posilnená o dvoch operatívnych zamestnancov a dvoch referentov z hlavnej pošty v Malackách a šiestich brigádnikov, ktorí zabezpečujú činnosti súvisiace s doručovaním pošty," priblížila Turnerová.

Otváracie hodiny na tejto pobočke budú podľa nej do 23. decembra predĺžené do 19. hodiny, nakoľko v poobedných a podvečerných hodinách býva na pošte zvýšený počet klientov. V súčasnosti prebiehajú aj ďalšie procesné úkony v súvislosti s posilnením pošty. "Prijatými opatreniami bude od 15. januára zabezpečená obsadenosť dostatočného počtu pracovných miest potrebných k plynulému poskytovaniu služieb," dodala Turnerová.

Viac o téme: StupavaSlovenská pošta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu