Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pellegriniho pri pomoci starenke napadol muž: Čo ten Kaliňák a Bašternák? Reakcia smeráka!

Pellegrini musel reagovať na nepríjemné otázky. Zobraziť galériu (4)
Pellegrini musel reagovať na nepríjemné otázky. (Zdroj: repro foto tv joj)

BRATISLAVA - Namiesto pekného obleku nahodil obyčajné rifle, bundu a hor sa do práce. Minister Peter Pellegrini sa rozhodol urobiť dobrý skutok. Pri pomáhaní starej žene v núdzi však musel riešiť nečakanú situáciu. Keď sa pri práci pri ňom zastavil okoloidúci muž, okamžite sa ho začal vypytovať nepríjemné otázky. Smerák sa však nenechal zahanbiť a reagoval s chladnou hlavou.

Minister investícií a informatiky Peter Pellegrini zo Smeru sa rozhodol pomáhať. Bývalá operná speváčka, pani Leonóra, má 74 rokov, diagnostikovaného Parkinsona, chodí o paličke a už dva roky má v náhradnej starostlivosti svojich troch vnukov, s ktorými žije v malej dedinke Skýcov pri Zlatých Moravciach. Jej jediná dcéra – žiaľ, veľmi nezodpovedná - odišla do zahraničia, o deti sa prestala starať a navyše tu zanechala dlhy, ktoré musí babka splácať.

Pellegriniho pri pomoci starenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Vzdelanej a kultivovanej Norike na vnukoch veľmi záleží. Nabáda ich aby sa učili, lebo vzdelanie a slušné správanie je podľa nej základ. Rada by ich prihlásila aj na kurz nemčiny, ale chýbajú peniaze. Navyše si zobrala úver, aby dopriala deťom aspoň jeden počítač. Deti sa učia výborne. Práve preto sa rozhodlo vedenie Základnej školy v Skýcove upozorniť na jej zúfalú situáciu a napísať do relácie V siedmom nebi.

Pellegriniho pri pomoci starenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Pri vypratávaní domu, ktorý bol v dezolátnom stave, sa Pellegrinimu prihodil nečakaný incident. Neznámy okoloidúci sa zastavil a konfrontoval ministra s kauzou okolo ministra vnútra Roberta Kaliňáka a kontroverzného podnikateľa Ladislava Bašternáka.

Prestrelka s okoloidúcim

Neznámy muž sa pýtal, či Pellegrinimu nevadí, že sa Kaliňák drží stále na svojom mieste. „Pán podpredseda, môžem takú otázku na vás? Čo vlastne tá kauza s tým Kaliňákom? Vám tam nevadí, že sa tam drží zubami-nechtami?,“ opýtal sa muž prekvapeného Pellegriniho.

Ten mu na otázku nechcel najprv odpovedať. „Pane, ja som teraz prišiel pomôcť tejto rodine,“ zareagoval minister.

Pellegriniho pri pomoci starenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Muž sa však nenechal odbiť a pýtal sa ďalej. „Ale mňa to zaujíma celkom.“ Pellegrini sa nenechal rozhodiť a diplomaticky mu odpovedal. „Pevne verím, že sa to podarí rozumne vyriešiť, ale teraz naozaj, nehnevajte sa. Keď skončíme, tak potom si môžeme sadnúť,“

Ako dopadla pomoc pre babku troch vnúčat a ako sa Pellegrini vysporiadal s náhodným okoloidúcim, sa dozviete už túto nedeľu V siedmom nebi na TV JOJ.

Minister Pellegrini V siedmom nebi
Zobraziť galériu (4)
Minister Pellegrini V siedmom nebi  (Zdroj: repro foto tv joj)

Viac o téme: Robert KaliňákPeter PellegriniV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu