Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia pri Šali: Syn išiel navštíviť mamu (†55), našiel ju v kaluži krvi, dobitú na smrť

Tragédia sa stala v rodinnom dome v obci Neded Zobraziť galériu (3)
Tragédia sa stala v rodinnom dome v obci Neded (Zdroj: foto: tv joj)

NEDED - Neuveriteľný šok čakal syna, keď prišiel po mesiaci navštíviť svoju mamu. Našiel ju bez známok života, v kaluži krvi. Zalarmoval políciu, okamžite začalo vyšetrovanie záhadnej smrti.

Annu (†55) susedia nevideli vychádzať z domu v obci Neded v šalianskom okrese približne týždeň, mysleli si, že je u známych, preto tomu nepripisovali vážnosť. Dobité telo našiel až syn, ktorý mamu navšívil po mesiaci.

Zakrvavené telo ležalo za vchodovými dverami bez známok života, pričom kľúče boli vo dverách zvonku. Ako sa nám podarilo zistiť, vedľa tela nebohej boli aj vytrhané chuchvalce vlasov, čo môže svedčiť o tom, že Anna pred smrťou s niekým zápasila. 

Tragédia pri Šali: Syn
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nie je vylúčené, že obeť svojho vraha poznala a do domu ho vpustila dobrovoľne. Páchateľ najprv ženu dobil, potom polial neznámou látkou a pokúsil sa ju zapáliť. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. 


Prečítajte si aj:

Brutálna vražda snúbenice deň pred svadbou: Hádka počas balenia koláčov


Podľa obyvateľov obce Neded žena si kúpila od istého muža bicykel. Dotyčný si k nej chodil pravidelne po splátky. Myslia si, že sa s ním nepohodla, alebo meškala so splátkou, čo muža nahnevalo a dohnalo až k hrdelnému činu. Anna podľa susedov holdovala alkoholu. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné podať verejnosti žiadne bližšie informácie," uzavrela Čuháková.  

 

 

 

 

 

 

  

Viac o téme: MatkaTragédiaSmrťVraždaSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu