Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Agresívny útok na policajta v Bratislave: Muž šliapol na plyn a ťahal ho niekoľko metrov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vodiča audi zastavila v nedeľu policajná hliadka. Agresívny vodič namiesto toho, aby sa podrobil kontrole, poriadne šliapol na plyn. Zachytil policajta a ťahal ho za sebou niekoľko metrov.

Desivý incident sa stal na Račianskej ulici v Bratislave. "Včera, dňa 27.novembra v čase krátko pred 11.30 hodinou zastavila hliadka Policajného zboru a následne podrobila kontrole na Račianskej ulici osobné motorové vozidlo značky AUDI A6," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila: "Počas kontroly sa vodič tohto vozidla dal na útek, pričom pri úteku došlo k zraneniu člena hliadky. Vyšetrovateľ Policajného zboru už začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa."


Prečítajte si aj:

VIDEO Šialený útok na policajtky má nečakanú dohru: Belgicko zažilo ďalší teroristický čin!


Policajt skončil v nemocnici

Policajt utrpel zranenia ruky, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. "S prihliadnutím na súčasný stav vo vyšetrovaní, ako aj aby nedošlo k jeho zmareniu akékoľvek bližšie informácie poskytovať nebudeme. Ako náhle to situácia vo vyšetrovaní umožní, verejnosť budeme bližšie informovať," uzavrela Mihalíková. 

Viac o téme: PolicajtVodičKontrola útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu