Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hedviga: Údajné miesto činu sa zmenilo na stavenisko

Hedviga Malinová Zobraziť galériu (4)
Hedviga Malinová

NITRA - Hedviga Malinová, obvinená z trestného činu krivej výpovede, už nikdy zrejme nebude môcť ukázať, kde sa údajný útok na jej osobu odohral. Necelý rok po incidente sa tá časť nitrianskeho parku, v ktorom ju mali napadnúť dvaja skíni, zmenila na stavenisko.

Rekonštrukcia údajného lúpežného prepadu študentky Hedvigy Malinovej je tak pravdepodobne navždy stratená! Nitriansky park pri rieke blízko fakulty, kde Hedviga študuje, sa totiž mení na športovo-obchodné centrum, a možné miesta, kde k útoku došlo, sú zastavané.

Nezmenená zostala len časť chodníka, ktorý sa tiahne okolo areálu súkromnej esbéesky, no popri ňom však vyrástlo stavebné oplotenie. Hoci študentka najskôr tvrdila, že ju prepadli blízko rieky Nitra, neskôr miesto činu „posunula“ smerom k podchodu v parku. Práve na chodníku pri areáli súkromnej bezpečnostnej služby si ju v to ráno všimli jej zamestnanci, ktorí porozprávali, ako si vyzúva topánky a hádže ich do trávy. Aj „vďaka“ stavbárom sa tak rekonštrukcia útoku nebude dať zrealizovať.

Dievčina doteraz ani raz presne nešpecifikovala miesto útoku, neustále menila v tomto smere výpoveď, alebo tvrdila, že si to jednoducho nepamätá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu