Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragédia v Nitre: Vodič dodávky si nevšimol Viliama (†57), pri cúvaní ho prešiel kolesom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NITRA - Tragédia sa stala dnes predpoludním v Nitre. Cúvajúci vodič si nevšimol chodca (†57), narazil do neho a následne prešiel. Viliam pod kolesami zásobovacieho auta zomrel.

Informáciu o nešťastí potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová s tým, že dopravná nehoda sa stala dnes dopoludnia na Murániho ulici. "Vodič (50) nákladného vozidla Mercedes Benz pri cúvaní narazil do stojaceho chodca, ktorý dôsledkom nárazu spadol na zem. Vodič ho následne prešiel kolesom," opísala policajná hovorkyňa. 

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "57-ročného muža sme na mieste oživovali, žiaľ, utrpel mnohopočetné zranenia nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Podľa našich informácií, vodič utrpel po nehode veľký šok, z tragédie sa nedokáže spamätať. Nebohým je Viliam, ktorý podľa miestnych obyvateľov holdoval alkoholu. Polícia alkohol v dychu vodiča zásobovacieho auta nezistila. U nebohého je nariadená pitva, ktorá odhalí jeho prípadné požitie. K vyšetrovaniu nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.  

Viac o téme: NehodaTragédiaNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu