Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Spoveď Magdy Vášáryovej po nepríjemnej búračke: Mala zlé tušenie!

Do auta Magdy Vášáryovej nabúral mladý vodič na služobnom vozidle Zobraziť galériu (5)
Do auta Magdy Vášáryovej nabúral mladý vodič na služobnom vozidle (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Obrovské šťastie v nešťastí. Týmito slovami sa dá opísať nepríjemný incident, ktorý postretol političku a bývalú herečku Magdu Vášáryovú. Do jej zaparkovaného luxusného mercedesu v rýchlosti nabúral mladý vodič na služobnom aute. Našťastie, manželke Milana Lasicu sa nič nestalo, no prezradila nám, čo ju bezprostredne po nehode trápilo najviac.

Politička zobrala správu o škaredej nehode, ktorá sa stala v piatok popoludní, športovo. Podľa jej slov bol vodič, ktorý do nej nabúral, vystrašený. Policajti mu dali bezprostredne po nehode fúkať, alkohol v jeho dychu nezistili. Jazdil na služobnom aute a vodičák mal len dva roky. "Neotáčal sa, išiel rovno, asi sa dostatočne  nevenoval riadeniu a nabúral do môjho auta," opísala nám Vášáryová. Jedným dychom ale dodala: "Včera (vo štvrtok, pozn. red.) som sa vrátila z Linzu, kde prednášam na univerzite. Prešla som veľa kilometrov, cesta bola veľmi zlá, pršalo. Ak sa malo niečo stať, som veľmi rada, že sa stalo len toto."


Prečítajte si aj:

PRVÉ FOTO Zrážky v centre Bratislavy: Luxusný mercedes Magdy Vášáryovej na šrot!


Spoveď Magdy Vášáryovej po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Vášáryová v problémoch

Vášáryová nám prezradila, že auto si na lízing kúpila pred trištvrte rokom, no kvôli svojim povinnostiam už najazdila 33 tisíc kilometrov. Polícia dala po nehode vodičovi pokutu a vec ďalej bude riešiť poisťovňa. Nabúraný mercedes odviezla približne hodinu a pol po incidente odťahovka do servisu."Teraz ma najviac trápi, ako sa zajtra (v sobotu) dostanem do pražskej Lucerny, kde idem na oslavu nedožitej 80-tky (pozn. red. rozhovor bol robený v piatok)," zdôverila sa nám bývalá herečka. V sobotu 15. októbra bola v pražskom paláci Lucerna oslava nedožitých 80. narodenín Václava Havla.  

Do zaparkovaného auta manželky Milana Lasicu nabúral v piatok okolo 14-tej hodiny na Štefánikovej ulici v Bratislave mladý vodič. Vášáryová vtedy v aute nesedela. Pri nehode sa nikto nezranil. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí vozidlo zabezpečili. 

Spoveď Magdy Vášáryovej po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Spoveď Magdy Vášáryovej po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Spoveď Magdy Vášáryovej po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: MercedesNehodaMagda Vášáryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu