Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Počasie opäť prekračuje hranice: Dajte si pozor na víkendové teploty, hrozia kolapsy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Vlna teplých dní bude pokračovať aj cez víkend. Teploty v niektorých oblastiach Slovenska vystúpia až na 30 stupňov Celzia a na otvorenom slnku môže byť nepríjemne dusno aj vďaka bezveternému ovzdušiu. Preto nezabúdajte na pravidelný pitný režim.

Piatok

Slovensko sa nachádza pod vplyvom vyššieho tlaku vzduchu. Záver pracovného týždňa bude slnečný a teplý, s najvyššou dennou teplotou od 25 do 30 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov vystúpi na  okolo 18 stupňov Celzia. Meteorológovia predpovedajú bezvetrie alebo slabý vietor.

Vytiahnite plavky: Meteorológovia veštia pokračovanie leta, vieme dokedy, pozrite si GRAFY!

Počasie opäť prekračuje hranice:
Zobraziť galériu (4)

Sobota

Ukážkové letné počasie očakávajte aj v sobotu. Bude jasno až polojasno, v noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť a nadpriemerne teplo. Najnižšia nočná teplota klesne na 15 až 11, v dolinách miestami na okolo 9 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota dosiahne 25 až 30 stupňov Celzia. Bezvetrie vystrieda slabý premenlivý vietor.

Počasie opäť prekračuje hranice:
Zobraziť galériu (4)

Nedeľa

Prúdenie teplého vzduchu bude pokračovať aj v nedeľu. Deň bude jasný až polojasný, v noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota poklesne na 15 až 11, v dolinách miestami na okolo 9 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota vystúpi na 25 až 30 stupňov Celzia. Opäť očakávajte bezvetrie alebo len slabý vietor.

Počasie opäť prekračuje hranice:
Zobraziť galériu (4)

 

Viac o téme: Predpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu