Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študent nakrútil VIDEO o praktikách finančných poradcov: Za odhalenie o striptérkach žaloba!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Luxusné večierky, sexi dievčatá, striptérky a podvody. Toto je výsledok videa mladého českého študenta o praktikách finančnej a poradenskej spoločnosti OVB Allfinanz. Mladík však netušil, čo ho po zverejnení dokumentu bude čakať.

Jakub Charvát študuje dokumentaristiku na pražskej univerzite. Rozhodol sa nakrútiť dokumentárny krátky film o praktikách finančných poradcov OVB Allfinanz. Len čo sa o tomto dozvedeli predstavitelia finančnej firmy, začali sa diať veci. Dokument "Rada nad zlato" videlo do dnešného dňa skoro 400 tisíc ľudí.

Podľa českého portálu Lidovky na Charváta právnici firmy podali žalobu a chcú odškodné 3700 eur. Za čo ho vlastne žalujú? Charvát nakrútil tímbuildingy pracovníkov OVB ako aj verbovanie nových zamestnancov či manipulatívne praktiky pri ponúkaní svojich finančných produktov. Na večierkoch sa to často nezaobišlo bez striptérok a sexi dievčat. Ešte pred dokončením dokumentu poslali do jeho školy list s odkazom, že si neželajú jeho zverejnenie.

Študent nakrútil VIDEO o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

A čo na to samotná firma? Celý dokument odmieta a tvrdí, že je to kompilát. "Celý materiál považujeme za hrubo skreslenú účelovú kompiláciu záberov, najmä zo súkromných akcií niekoľkých jedincov, spolu s pár zábermi z oficiálnych akcií spoločnosti," tvrdia predstavitelia firmy OVB. Študenta firma označila za ich bývalého neúspešného zamestnanca. V krátkosti ide podľa dokumentu pracovníkom OVB iba o zisk a nie o klientov.

Pozrite si celý dokument

Charvát momentálne brigáduje, aby si zarobil na právnikov. Ľudia ho napriek žalobe aj tak podporujú a posielajú mu finančné príspevky. Poslali mu už vyše 6 tisíc eur.

Viac o téme: VideoŠtudentNekalé praktikyOVB
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu