Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ďalší arogantný vodič prichytený pri blokovaní sanitky: VIDEO Chrapúňa v Trenčíne

Vodič blokoval sanitku v Trenčíne
Vodič blokoval sanitku v Trenčíne (Zdroj: Foto: Falck)

TRENČÍN - O poriadny rozruch sa postaral ďalší nezodpovedný vodič v Trenčíne. Slovensko ešte nezabudlo na prípad poslanca, ktorý blokoval sanitku a tvrdil, že jej len razil cestu, a už je tu ďalší podobný extrém.

Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína sa koncom júna vybrala preveriť oznámenie posádky Rýchlej zdravotnej služby. Sanitku totiž mal blokovať Volskwagen Sharan z Rimavskej Soboty. "Naša sanitka viezla transplantačný tím z Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici do nemocnice v Trenčíne. Vodič auta, ako je vidno aj na videu, im neumožnil bezpečný prejazd a viackrát porušil dopravné predpisy. Sanitka mala pritom po celý čas zapnuté výstražné zvukové aj svetelné znamenia. Lekár, ktorý sedel vpredu vedľa vodiča, ešte počas jazdy kontaktoval políciu," uviedla Alena Lacyková – Krčová, hovorkyňa skupiny Falck.


Prečítajte si aj:

VIDEO šialenca na mercedese, ktorý blokoval sanitku, obletelo svet: Nepochopiteľné slová po čine

Veľký zvrat v živote Záhumenského, ktorý blokoval sanitku: Za svoju aroganciu bude pykať!


Policajti vodiča, ktorý blokoval sanitku, zastavili v Trenčíne na Električnej ulici. "51-ročný inžinier z Rimavskej soboty bol podrobený aj dychovej skúške s negatívnym výsledkom," ozrejmila Antalová. Po tom, ako mu policajti vysvetlili dôvod jeho zastavenia, všetko zapieral. Po chvíli zmenil verziu a povedal, že sanitku nevidel, ani nepočul.

Blokovaná sanitka v TN 1
"K policajnej hliadke prišiel aj vodič sanitky, ktorý potvrdil, že vodič VW Sharan im niekoľko kilometrov od Mníchovej Lehoty až po Trenčiansku Turnú neumožnil bezpečný prejazd, aj napriek tomu, že jazdili so zapnutými výstražnými zvukovými a svetelnými zanemeniami," opísala policajná hovorkyňa. Polícia sa teraz prípadom intenzívne zaoberá.

Blokovaná sanitka v TN2

Viac o téme: SanitkaBlokovanieTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu