Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Janka prechádzala dominantou Bratislavy, takmer padla do Dunaja: VIDEO Invázia hlodavcov

Bežkyňa mala naponáhlo. Zobraziť galériu (2)
Bežkyňa mala naponáhlo. (Zdroj: Tip čitateľa/Janka)

BRATISLAVA – Po tom, ako sa roztopila električková trať, Bratislavu trápi ďalšia rana. Prekonávanie dlhých vzdialeností a spájanie brehov neláka len ľudí. Novotou voňajúci bratislavský Starý most cez Dunaj sa stal únikovou cestou pre bojazlivé zvieratá. Od júla sa však na trati budú míňať s električkami a ich vzájomné strety by sa mohli skončiť tragicky.

„Po novom Starom moste chodia namiesto električiek iné krásavice,“ s humorom opísala autorka videa, ktorú pobavilo, že prázdnu električkovú trať začali na tranzit využívať bratislavské myši. „Kráčala som práve zo Starého Mesta do Petržalky, keď oproti mne bežala myš. Len čo ma zbadala, na pár sekúnd zastala, a potom sa ponáhľala ďalej smerom do centra,“ dodala Janka, ktorá stihla bežkyňu odfotiť a zachytiť ju na krátkom videu. Šikovné zvieratá už zistili, že električky ešte nepremávajú.

Pri kontrole trate na Starom moste v Bratislave nezistili závažné nedostatky

Od slávnostného otvorenia Starého mosta uplynulo viac ako mesiac a jeho prázdna električková trať sa stala mostom pre malé hlodavce s dobrodružným duchom, ktoré využívajú úzke koľajnice na rozširovanie svojich cestovateľských možností, keď sa chcú dostať na druhý breh Dunaja. Ostáva len dúfať, že si od júla, keď začnú po moste premávať električky, nebudú na trati zavadzať s ozrutnými kovovými obrami.

Janka prechádzala dominantou Bratislavy,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Janka)

Myš na Starom moste

 

Viac o téme: MyšElektričkaStarý most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu