Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zločinci Emil a Roman na FOTO sa skrývajú: Ak ste ich videli, volajte 158

Emil Grman a Roman Stojka Zobraziť galériu (3)
Emil Grman a Roman Stojka (Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Nitrianski policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťami o pomoc pri pátraní po hľadanom 65-ročnom Emilovi Grmanovi z Tvrdomestíc z okresu Topoľčany a po hľadanom 41-ročnom Romanovi Stojkovi z Topoľčian.

Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, na 65-ročného Emila Grmana z obce Tvrdomestice vydal Okresný súd v Topoľčanoch príkaz na zatknutie pre zločin únosu. Pri tomto skutku hľadaný nezákonným spôsobom odišiel v roku 2011 so svojím vtedy 36-ročným synovcom Klaudiusom Grmanom zo Slovenskej republiky na doposiaľ nezistené miesto.

Po Klaudiusovi Grmanovi vykonáva pátranie rakúska polícia ako po nezvestnej osobe. Hľadaný sa už dlhú dobu nezdržiava v mieste trvalého pobytu a jeho súčasný pobyt nie je známy, úmyselne sa skrýva, nakoľko vie, že sa proti nemu vedie trestné konanie. 

Emil Grman
Zobraziť galériu (3)
Emil Grman  (Zdroj: polícia)

Polícia v Nitre žiada o pomoc aj pri pátraní po hľadanom 41-ročnom Romanovi Stojkovi  z Topoľčian. Na hľadaného Romana Stojku vydal Okresný súd v Žiline príkaz na zatknutie. Roman Stojka je vysoký asi 180 cm, strednej postavy.

Roman Stojka
Zobraziť galériu (3)
Roman Stojka  (Zdroj: Foto: polícia)

Akékoľvek informácie k hľadaným osobám oznámte na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na čísle 158.

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu