Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál v košickej škôlke, rodičia v nemom úžase: O deti sa starala na mol opitá riaditeľka!

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

KOŠICE - Súkromná škôlka na sídlisku KVP v Košiciach lieta v problémoch. Majiteľku, riaditeľku a zároveň učiteľku nachytali rodičia a zalarmovali políciu. Alica H. síce deti učila, no mala poriadne pod parou.

Že s učiteľkou nie je niečo v poriadku, si všimli rodičia detí v piatok. Zavolali políciu. Muži zákona dali učiteľke a zároveň majiteľke škôlky fúkať. Výsledok ich poriadne prekvapil. Žene v dychu namerali viac ako dve promile. "U učiteľky bola vykonaná dychová skúška na zistenie požitia alkoholu s pozitívnym výsledkom. Polícia o tejto skutočnosti vyrozumela Magistrát mesta Košice, príslušný Inšpektorát práce aj Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Košice a bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedol hovorca košických policajtov Alexander Szabó. 

Škandál v košickej škôlke,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: Miro Vacula)

Súkromná škôlka nie je zaradená v sieti škôl a škôlok, a preto nemôže byť prezentovaná ako škôlka. Ide o opatrovateľské zariadenie. "Mesto o takýchto zariadeniach nemá informácie, neeviduje ich a ďalej s nimi nespolupracuje," povedala hovorkyňa Košíc Linda Šnajdárová. Riešiť situáciu nemôže ani Inšpektorát práce. Majiteľka totiž nikoho nezamestnávala. Súčasne je riaditeľkou aj učiteľkou.


Prečítajte si aj:

Romanka z Levíc bolelo v škôlke brucho: Telefonát matke a prevoz do nemocnice, diagnóza zmrazí!


Alica H. sa k incidentu nechce vyjadrovať. Prečo takto skratovo zareagovala a požila alkohol, ostáva bez jej vysvetlenia. Zariadenie funguje od roku 2002 a medzi rodičmi je obľúbené.  

Viac o téme: AlkoholŠkôlkaUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu