Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Viliam (†25) skoncoval so životom hrozivou smrťou: Za všetkým je nešťastná láska

Viliam zišiel autom do Váhu Zobraziť galériu (4)
Viliam zišiel autom do Váhu (Zdroj: foto: tv joj)

KOŠECA - Neuveriteľne tragicky ukončil život 25-ročný Viliam. Autom zišiel do Váhu. Keď ho chcel rybár zachrániť, z topiaceho sa auta zakričal, že chce zomrieť.

Nešťastie sa stalo v pondelok pri obci Košeca v Ilavskom okrese. Viliam strhol volant a skončil v kanáli Váhu. Ako informuje televízia Joj, mladíka, ktorý zišiel s autom do rieky, sa pokúšal zachrániť rybár Ivan. "Vyjdem na hrádzu a auto nevidím. Prejdem doprostred mosta a vidím, že je niekto vo vode," opísal. Podľa neho topiaci sa muž držal v jednej ruke mobil a v druhej peňaženku. "Nie, ja sa chcem zabiť, chcem sa utopiť," vykrikoval osudné slová topiaci sa. Ivan sa muža pokúšal zachrániť. "Hovorím, ja ťa na schodoch chytím. Kanál išiel rýchlo, čakal som ho tam, som sa povyzliekal, ponoril sa, naťahoval som sa, ponoril sa a už sa nevynoril," opísal desivé okamihy Ivan. 

Viliam (†25) skoncoval so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)


Prečítajte si aj:

Tragédia utopeného dovolenkára (†67) v Nemecku má dohru: Obeťou je známy slovenský fotograf!


Na miesto dorazili do niekoľkých minút hasiči, ktorí začali po mladíkovi pátrať. Auto našli v utorok ráno, približne o 700 metrov ďalej našli aj bezvládne telo.  

Viliam (†25) skoncoval so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nešťastná láska 

Za tragédiou a skratovým konaním stojí s najväčšou pravdepodobnosťou nešťastná láska a podvod. "Oni sa rozišli s priateľkou a ona sa nasťahovala k nám. Keby tu bola, tak ju utopím. Prisahám Bohu," vyjadrila sa príbuzná nebohého mladého muža.  

Viac o téme: RiekaUtopenecKošeca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu