Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ranný konflikt v bratislavskej električke: Agresívny muž nadával cestujúcim, vodič zasiahol

Električka
Električka (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - O poriadny rozruch sa skoro ráno postaral agresívny muž na zastávke. Vulgárne nadával čakajúcim na spoj, situácia nenechala chladným vodiča električky mestskej hromadnej dopravy.

"Vodič si všimol cestujúceho, ktorý bol zjavne pod vplyvom nezistenej návykovej látky, že sa správal neprístojne k ostatným cestujúcim čakajúcim na spoj. Vodič ho preto upozornil na nevhodné správanie, pričom útočník sa mu začal vyhrážať fyzickou likvidáciou a v ruke mal nôž," opísala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová a doplnila, že vodič električky č. 6 sa v obave o svoje zdravie v rámci svojich možností vyhol napadnutiu. Útočník sa vzdialil, nastúpil do pristavenej električky. Akonáhle po nástupe do električky vodič spozoroval, že agresor je vo vnútri vozidla, opätovne volal políciu.  


Prečítajte si aj:

Polícia hľadá svedkov: Neznámy vodič nedal prednosť električke, tri osoby sa zranili


"Hodnovernosť tohto oznámenia hliadka na mieste preverila, po príchode na miesto bol v súlade so zákonom na osobnej slobode obmedzený 44-ročný muž, ktorý bol z dôvodu podozrenia zo spáchania  trestného činu nebezpečného vyhrážania eskortovaný na príslušný útvar PZ," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Polícia sa prípadom naďalej zaoberá. "Vodičovi bude našim odborným psychologickým pracoviskom poskytnutá psychologická intervencia po prežitej traume," uzavrela Volfová.

 

Viac o téme: ElektričkaVodičútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu