Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Nehoda v bratislavskej Rači: Taxikár skrížil cestu električke

nehoda na koľajniciach Zobraziť galériu (3)
nehoda na koľajniciach (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes poobede v bratislavskej Rači. Do taxíka vrazila električka a tlačila ho niekoľko metrov pred sebou.

Vaše tipy

Incident sa stal pri bývalej budove kozmetiky v Krasňanoch. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. "Muža s krvavým poranením hlavy sme previezli do nemocnice na Kramároch," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár. Osem hasičov na dvoch kusoch techniky odstránilo havarované auto z koľajiska. 

"Vodič električky jazdil po Račianskej ulici smerom von z mesta, pričom na prejazde cez električkovú trať za zastávkou Malé Krasňany mu náhle vošlo zľava do jazdnej dráhy osobné motorové vozidlo, ktoré vychádzalo od areálu AB Kozmetiky a pritom nedalo električke prednosť," opísala hovorkyňa bratislavského dopravného podniku Adriana Volfová a doplnila, že vodič električky už nedokázal zrážke zabrániť, následkom čoho došlo ku stretu prednej časti prvého vozidla električkovej súpravy a pravej bočnej časti auta. Električka Daciu Logan odtlačila do otvoreného koľajového zvršku, pričom pri priečnom tlačení cez koľajisko došlo k poškodeniu podvalu koľajovej trate.

FOTO Nehoda v bratislavskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Výsledok vykonanej dychovej skúšky bol u oboch vodičov negatívny. Celková výška škody je odhadnutá na sumu 7. tisíc eur. Okolnosti a príčiny nehody sú predmetom šetrenia," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

FOTO Nehoda v bratislavskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Viac o téme: NehodaElektričkaTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu