Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia v plnom nasadení: FOTO Ľubomír ušiel z leopoldovskej väznice, pátra po ňom vrtuľník a psy

Ľubomír Behan Zobraziť galériu (2)
Ľubomír Behan (Zdroj: Foto: polícia)

LEOPOLDOL - Trnavskí policajti sú v pohotovosti. Pátrajú po Ľubomírovi Behanovi (24), ktorý ušiel z leopoldovskej väznice. Po odsúdenom pátra aj vrtuľník, ktorý prehľadáva okolie. Ak ste muža na fotografii videli, volajte 158.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, polícia pátra po odsúdenom 24-ročnom mužovi, ktorý ušiel počas väzenských prác. K úteku došlo krátko po 8-mej hodine ráno neďaleko leopoldovskej väznice. Po odsúdenom od rána pátra v okolí Maduníc niekoľko desiatok policajtov, psovodov a nasadený je aj policajný vrtuľník. 

"Dnes v čase asi o 8.15 hodine počas realizácie prác na oprave strelnice v ústave Leopoldov mimo stráženej časti objektu utiekol 24-ročný odsúdený, ktorý sa vo výkone trestu odňatia slobody nachádzal pre spáchanie trestného činu lúpeže, za čo mu bol uložený trest odňatia slobody v trvaní osem rokov a osem mesiacov so zaradením do ústavu so stredným stupňom stráženia. Na základe uvedenej skutočnosti boli ihneď po tomto zistení zo strany ústavu a následne v súčinnosti s príslušníkmi Policajného zboru prijaté opatrenia na jeho vypátranie a zadržanie," uviedol Adrián Baláž, riaditeľ Kancelárie generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže. 

Polícia v plnom nasadení:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

 

Odsúdený Ľubomír Behan je asi 178 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlasy vo farbe špinavý blond. Má modré oči. Po celom tele, na nohách a rukách má výrazné tetovanie. Pri úteku mal na sebe pracovné väzenské oblečenie.

Polícia sa obracia aj na občanov. "Ak ste Ľubomíra Behana zazreli alebo poznáte miesto jeho terajšieho pobytu, všetky informácie oznámte policajtom na číslo 158," vyzvala policajná hovorkyňa. 

 

 

 

 

Viac o téme: VäzeňPátraniePolícia Leopoldov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu