Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž z bielej dodávky vyčíňa už aj na západe: Pokus o únos? Obťažoval dieťa pri Piešťanoch!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

TREBATICE - Internetom sa šíria ďalšie šokujúce informácie. Bielu dodávku videli aj v obci Trebatice v Trnavskom kraji. Muž z nej lákal dievčatko, ktorému sa, našťastie, podarilo ujsť.

Vaše tipy

"Rodičia by mali minimálne v najbližších dňoch výrazne zvýšiť svoju opatrnosť, pretože v neďalekých Trebaticiach takmer došlo k únosu 10-ročného dievčatka," varuje jeden z užívateľov na sociálnej sieti. Pri pokuse o únos mala figurovať biela dodávka. Pred niekoľkými dňami sme informovali o podobnom prípade, keď pred základnou školou v Košiciach neznámy muž z bielej dodávky lákal deti na cukríky. Vedenie školy vydalo pre rodičov usmernenie, v ktorom upozorňuje na dodržiavanie bezpečnosti detí.  

Muža v Trebatiaciah videli s vrecom a kuklou na hlave. "Dievčatku sa podarilo od muža utiecť a schovať," doplnil užívateľ.  


Prečítajte si aj:

Panika v Košiciach: Rodičia sa boja záhadnej dodávky pred školou, lákali deti na cukríky!


Na situáciu sme sa opýtali kompetentných. "Polícia preveruje takúto informáciu, zatiaľ však nie je nič potvrdené. Trestné oznámenie nepodal nikto," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a zdôraznila, že polícia v obci a okolí zvýšila počet hliadok, ktoré dohliadajú na bezpečnosť obyvateľov. 

 

Viac o téme: DetiDodávkaTrebatice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu