Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vážna nehoda v Taliansku: Havarovala slovenská rodina s dieťaťom, zasahoval vrtuľník

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

UDINE - Nehoda sa stala včera na talianskej ceste. V Udine za rakúskymi hranicami havarovala slovenská rodina s dcérkou. Po desivej zrážke prevážal ženu do nemocnice vrtuľník.

Ako informuje taliansky portál ilpiccolo.gelocal.it, k nehode došlo tak, že slovenské BMW 1 sa zrazilo s talianskym nissanom, ktorý viedol 38-ročný obyvateľ Udine. Slovák (45) predbiehal po ceste v smere na Terst. Oproti sa ale z križovatky vyrútil nissan. Bezprostredne po havárii zasahovali na mieste záchranári a polícia. 


Prečítajte si aj: 

Hororová dopravná nehoda v Bratislave: EXKLUZÍVNE VIDEO BMW po salte zhorelo do tla


Talian sa nezranil, no slovenské dievčatko s otcom previezli do nemocnice na ošetrenie. Lekár Alfredo Barillari z pohotovosti informoval, že podľa lekárskej správy dieťa vážne zranenia neutrpelo. Spolu s otcom skončili s ľahkými poraneniami a modrinami. Po ošetrení ich z nemocnice prepustili.    

Najhoršie skončila Slovenka (38), ktorá sedela na sedalde spolujazdca. Manželka a mama utrpela vážne zranenia a s polytraumou ju previezol záchranársky vrtuľník do nemocnice, našťastie, je mimo ohrozenia života.  

 

 

Viac o téme: NehodaSlováciUdine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu