Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V bratislavskom Ružinove vyčíňa gang: Muž venčil psa, krv na chodníku hovorí za všetko

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Obyvatelia bratislavských ulíc Páričkova - Revúcka - Súťažná žijú v strachu. Opakovane tam vyčíňa skupinka podgurážených mladíkov. Napádajú slušných ľudí, v hre už je polícia.

Vaše tipy

Na sociálnej sieti koluje zverejnený status, v ktorom Občianske združenie poukazuje na násilie dejúce sa v bratislavskej mestskej časti Ružinov"V sobotu 19. marca bol v čase okolo 21:30 hodine zo zatiaľ nezisteného dôvodu pri venčení psa v okolí nášho ihriska vo vnútrobloku Páričkova - Revúcka - Súťažná skupinkou šiestich asi 20-ročných mladíkov, zrejme pod vplyvom alkoholu, napadnutý sused nás všetkých a otec dvoch detí. Krv, ktorá po ich útoku ostala na novom chodníku, snáď hovorí za všetko," stojí vo zverejnenej výzve. 

V bratislavskom Ružinove vyčíňa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)
 

Incident nám potvrdila aj polícia. "Dňa 19.03.2016 sme prijali oznámenie o napadnutí 40-ročného poškodeného muža, ktorý bol počas venčenia psa v parku na križovatke ulíc Páričkova - Súťažná fyzicky napadnutý štyrmi doposiaľ neznámymi osobami," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. Prípadom sa polícia intenzívne zaoberá a vo veci vykonáva všetky potrebné úkony s cieľom vec náležite objasniť.

​Ďalší útok

Obyvatelia Ružinova sú ale z obávanej partie v strachu. "Pár dní predtým neznáma partia naháňala a vyhrážala sa jeho synovi, ktorý sa našťastie stihol ukryť v bráne," stojí ďalej vo výzve na sociálnej sieti.

Ľudia sa chcú v okolí svojich domovov cítiť bezpečne. "Nebuďte ľahostajní a v prípade, ak na ihrisku budete vidieť skupinky popíjajúce alkohol, čo je na ihrisku zakázané, volajte buď políciu, ktorá o tejto problematike vie a prisľúbila zvýšený počet hliadok v okolí, alebo kontaktujte nás," apeluje Občianske združenie na obyvateľov a zároveň ich vyzýva k spolupráci.

 

Viac o téme: NapadnutieRužinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu