Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Traja bitkári z podniku v Žiari nad Hronom sú za mrežami: Brutálny útok bude mať dohru

bitka v podniku v Žiari nad Hronom
bitka v podniku v Žiari nad Hronom (Zdroj: Foto: youtube)

ŽIAR NAD HRONOM - Brutálna bitka v pivárni v Žiari nad Hronom nenechala azda nikoho chladným. Žiarski kriminalisti mali plné ruky práce. Zadržali troch agresorov, ktorí surovo napadli mladého muža a bili ho hlava-nehlava. Bitkári sú už za mrežami a čakajú na svoj ďalší osud.

"Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva 31-ročného Zdenka zo Žiaru nad Hronom, 30-ročného Michala zo Žiaru nad Hronom a 26-ročného Miroslava z Lehôtky pod Brehmi," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. 

Agresorov žiarski kriminalisti vypátrali vo štvrtok popoludní a zadržali ich. "Po vykonaní procesných úkonov ich vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na ich vzatie do väzby," dopnila Faltániová. Ak im vinu dokážu, hrozí im trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov. Prípad je aj naďalej v štádiu vyšetrovania.

Brutálny incident sa strhol ešte v utorok okolo 21-vej hodiny. Podľa svedkov bol dôvodom konflikt medzi mužmi, ktorý vznikol po tom, čo sa jeden z prítomných hostí zastal čašníčky. Po slovnej potýčke nasledovala bitka. Všetko zachytili kamery. 

Viac o téme: BitkaŽiar nad HronomAgresori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu