Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hasiči mali plné ruky práce: V Liptovskom Mikuláši horel rodinný dom, v Prešove autobus

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Na Hurbanovej ulici v Liptovskom Mikuláši horel v sobotu (12. 3.) v noci opustený rodinný dom. Pri požiari zasahovalo osem hasičov s tromi kusmi techniky z Liptovského Mikuláša, informovala dnes operačná dôstojníčka z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline.

"Požiarom boli zasiahnuté všetky miestnosti, v ktorých horel odpad a staré matrace. V budove sa napriek podozreniu z prespávania bezdomovcov nenachádzala žiadna osoba," priblížila operačná dôstojníčka. 

Príslušníci HaZZ po uhasení požiaru vyvetrali priestory domu, zásah ukončili dnes krátko po 1.00 h.  

V Prešove horel autobus, nikto nebol zranený

Prešovskí hasiči zasahovali v sobotu 12. marca vo večerných hodinách pri likvidácii požiaru autobusu na Jesennej ulici v Prešove. K zraneniam osôb nedošlo. Škodu odhadli na 15.000 eur.

Pri zásahu bolo sedem hasičov s dvoma kusmi techniky. Príčina požiaru je v štádiu šetrenia. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. 

Hasiči likvidovali aj požiar strechy na fare sv. Mikuláša

Strechu na farskom úrade sv. Mikuláša v Prešove na Hlavnej ulici pohltili dnes po 13.00 plamene. K zraneniu osôb nedošlo. V budove sa jeden muž pravdepodobne nadýchal splodín z horenia, z bezpečnostných dôvodov ho preto previezli na vyšetrenie do nemocnice.  

Situáciu na mieste ešte monitorujú hasiči, ale požiar majú pod kontrolou. Príčiny požiaru ani výška škody zatiaľ nie sú známe. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Viac o téme: PrešovLiptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu