Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédia v Michalovciach: FOTO Mareka (†18), ktorého našli v kaluži krvi, detaily desivého činu

nešťastie sa stalo na toaletách pri reštaurácii v michalovskom hoteli Družba   Zobraziť galériu (2)
nešťastie sa stalo na toaletách pri reštaurácii v michalovskom hoteli Družba (Zdroj: Foto: Facebook, topky)

MICHALOVCE - Obrovské nešťastie otriaslo v utorok východným Slovenskom. V michalovskom hoteli Družba spáchal samovraždu Marek z Bežoviec. Tragický osud milého mladého muža vháňa slzy do očí.

Rodina, priatelia a blízki sa z obrovskej tragédie nedokážu spamätať. Marek študoval na Strednej priemyselnej škole elektrotechnickej v Michalovciach. Medzi spolužiakmi, ale aj kamarátmi v dedine bol veľmi obľúbený. Podľa ich slov bol priateľský a dobrý človek.

V osudný deň nešiel do školy, zdržiaval sa v michalovskom podniku, ktorý je otvorený nonstop. Bar opustil v dopoludňajších hodinách a smeroval do reštaurácie hotela Družba, ktorý je od tohto podniku vzdialený len cez cestu. Tam navštívil toaletu, kde podľa všetkého spáchal otrasný skutok.

Marek so svojou priateľkou
Zobraziť galériu (2)
Marek so svojou priateľkou  (Zdroj: Foto: Facebook, topky)

Ako sa nám podarilo zistiť, nebohý Marek si pravdepodobne sám podrezal najprv žily na rukách a potom si zapichol nôž do srdca. Všetko sa udialo za uzamknutými dverami jednej z toaliet na prízemí hotela. Za tragédiou môže byť nešťastná láska, Marek tvoril pár s krásnou Danielou. Podľa profilu na sociálnej sieti len pred pár dňami spoločne trávili deň sv. Valentína. 

Marek neprišiel domov, rodičia zalarmovali políciu

Okolo jedenástej hodiny v utorok dopoludnia našla v kaluži krvi bezvládne telo upratovačka. Ostala v šoku. Zamestnanci razom zalarmovali záchranárov a políciu. Marekovi už, žiaľ, nebolo pomoci. "Rodičia mladíka v pondelok v nočných hodinách oznámili na polícii nezvestnosť svojho 18-ročného syna s tým, že ráno odišiel z domu do školy v Michalovciach a domov sa nevrátil," informovala tesne po nájdení tela hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a zisťuje bližšie okolnosti, za akých k úmrtiu mladíka došlo.

Viac o téme: HotelTragédiaNešťastieMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu