Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TRAGÉDIA Marek (†18) neprišiel zo školy: Otrasný pohľad, keď upratovačka otvorila WC!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Otrasný pohľad sa naskytol zamestnankyni michalovského hotela. Na toaletách našla 18-ročného mladíka s ranou na hrudi a zakrvavený nôž. Pravdepodobne spáchal Marek samovraždu.

"Môžem potvrdiť, že dnes dopoludnia bol v jednom z michalovských hotelov nájdený 18-ročný mladík z okresu Sobrance bez známok života," potvrdila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. 

Ako informovala polícia, rodičia mladíka včera v nočných hodinách oznámili na polícii nezvestnosť svojho 18-ročného syna s tým, že ráno odišiel z domu do školy v Michalovciach a domov sa nevrátil. Podľa našich informácií Marek spáchal samovraždu za uzamknutými dverami toalety v michalovskom hoteli. Po tom, čo ho dnes dopoludnia našla upratovačka, dorazili na miesto aj privolaní záchranári. "Už sme, žiaľ, u mladého muža mohli skonštatovať len úmrtie," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Ako sa nám podarilo zistiť, mladík mal na hrudi ranu po bodnutí. Polícia je momentálne na mieste a vyšetrovateľ vykonáva prvotné neodkladné vyšetrovacie úkony. "Polícia momentálne zisťuje bližšie okolnosti, za akých k úmrtiu mladíka došlo," uzavrela Mésarová.

Viac o téme: HotelMŕtvolaMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu