Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší problém na košickom letisku: Let meškal niekoľko hodín, dôvodu neuveríte!

Lietadlo spoločnosti Wizz Air
Lietadlo spoločnosti Wizz Air (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Ako by boli lety z Košíc do Londýna a z Londýna zakliate. V stredu ráno (27.1.) meškal odlet na pravidelnej linke Košice – Londýn/ Lutton, nízkonákladovej spoločnosti Wizzair.

Dôvodom bolo opäť počasie. Lietadlo „zamrzlo“ na letisku a odlet sa posunul o niekoľko hodín. Let sa uskutočnil miesto plánovaného odletu 6,10  až po 10,00 hodine. “Dôvodom meškania ranného odletu z Košíc do Londýna boli technické problémy na odmrazovacom zariadení spôsobené náhlou zmenou poveternostných podmienok. Následne po odstránení týchto problémov lietadlo z Košíc odletelo. Cestujúcim sa za vznikuté meškanie ospravedlňujeme,” informoval nás marketingový manažér košického letiska Juraj Tóth.

Za posledné dni, to bol už druhý letecký problém spôsobený počasím. V nedeľu (24.1.) nemohlo pristáť lietadlo Wizzairu, ktoré letelo z Londýna do Košíc, na letisku kvôli nepriaznivým poveternostným podmienkám. „Vplyvom mrznúceho dažďa na pristávacej a vzletovej dráhe neboli namerané potrebné brzdné účinky,“ informoval J. Tóth. Núdzovo museli pristáť na letisku v Poprade, odkiaľ cestujúcich previezli tri autobusy na náklady spoločnosti.

Viac o téme: KošiceWizzair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu