Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skvelá atmosféra Vianoc v košickej ZOO: Ozdobte stromček a máte vstup zadarmo

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: mik)

KOŠICE – Košická zoo je otvorená celoročne a práve v zimnom období má svoje čaro. Tradičná akcia Ozdob si svoj vianočný stromček v ZOO sa začala 14. decembra. Je určená deťom materských škôl, žiakom základných a študentom stredných škôl.

 „Kolektívy, ktoré prídu s vianočnými ozdobami budú mať do ZOO bezplatný vstup. Stromčeky sú umiestnené von, preto by mali byť ozdoby vyrobené z trvanlivých materiálov, aby odolali počasiu. Odporúčame ich zhotoviť z dreva, slamy, či zo sušeného ovocia,“ hovorí PR manažérka zoo Eva Malešová.

Deti ich môžu zakúpiť, ale určite viac potešia tie, ktoré sami vymysleli a vyrobili. Triedy, ktoré sa chcú zapojiť do zdobenia stromčekov v ZOO sa môžu objednať na kontaktných číslach zoologickej záhrady. „Takto ozdobené prirodzene rastúce alebo aj špeciálne nainštalované stromčeky pomôžu  vytvoriť neopakovateľnú atmosféru Vianoc aj v areáli ZOO,“ doplnila Eva Malešová.

Návštevníci si ju budú môcť naplno vychutnať od 21. decembra do 11. januára 2016. Okrem rozžiareného areálu budú vysvietené aj chovné zariadenia pre mačiaky husárske, kapybary močiarne, plameniaky, surikaty vlnkavé, pásavca štetinového, exotárium, vivárium či oba rybníky. Zoologická záhrada bude otvorená aj počas sviatočných dní.

Viac o téme: KošiceZOOVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu