Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bitka v bare Peklo stále nevyjasnená

Z výtržníctva obvinený Marek Pichonský (26) pred barom Peklo. Zobraziť galériu (5)
Z výtržníctva obvinený Marek Pichonský (26) pred barom Peklo.

HUMENNÉ - Nočný bar Peklo včera otvorili len kvôli policajnej rekonštrukcii. Do Humenného priviezli v putách dvoch účastníkov bitky, tretieho vyšetrujú na slobode. Všetci sú obvinení z útoku na verejného činiteľa a výtržníctva.

Poriadnu melu, ktorá sa v bare strhla ešte vo februári, však nasnímala aj kamera, o ktorej muži zákona nevedeli. Teraz sa nanovo zisťovalo, kto je vlastne vinný a či bol zásah adekvátny.

„Celé je to zinscenované proti nám. V bare k žiadnej bitke nedošlo. Až policajti prišli a poriadne nás zmastili!“ povedal Marek Pichonský (26), ktorého ako jediného z trojice vyšetrujú na slobode. „Je to celé fraška. Nič na mňa nemajú, chýba im aj korunný svedok, ktorého som vraj zbil. Navyše ma policajti ustavične sledujú, len v priebehu posledných troch dní mi dali dve 2-tisícové pokuty za nezmyselné dopravné priestupky,“ dodal M. Pichonský.

Jeho brata Erika (25) a kamaráta Tomáša Naščáka (24) včera do nočného podniku priviezli priamo z vyšetrovačky, aby na mieste činu predviedli, k čomu v bare došlo. Oni totiž tvrdia, že sa vôbec nebili, iba bránili Marka, voči ktorému policajti zasiahli neprimeranými chmatmi a hmatmi. Videozáznam tohto zákroku preveruje Inšpekcia Ministerstva vnútra SR, po rekonštrukcii zásahu možno v krátkom čase očakávať aj výrazný zvrat vo vyšetrovaní. Polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadruje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu