Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nebezpečný manéver na R1: Vodič nákladiaku sa pomýlil, vyjde ho to draho

Jazda po obchvate v Banskej Bystrici
Jazda po obchvate v Banskej Bystrici (Zdroj: Foto: youtube)

BANSKÁ BYSTRICA - Vodičovi, ktorý vyhotovil nasledujúce video, sa podarilo počas jazdy nasnímať nebezpečný manéver. V protismere idúce nákladné auto. Opäť platí, že ľudia za volantom musia byť neustále v strehu.

Vaše tipy

Nebezpečná situácia sa odohrala uplynulý týždeň na obchvate rýchlostnej cesty R1 v Banskej Bystrici. Vodič, ktorý zo svojho auta snímal cestu, ostal poriadne zaskočený, keď oproti sebe uvidel idúce nákladné auto. Jeho vodič si uvedomil, že zle odbočil a dostal sa do protismeru, no otočiť sa alebo cúvnuť, bolo na dvojprúdovej ceste nemožné. Aby oznámil ostatným účastníkom cestnej premávky, že si je vedomý chyby, ktorú spravil, zapol výstražné smerovky. Našťastie, ostatní vodiči situáciu ustáli a nedošlo k nehode, ani ku zraneniu osôb.

Ako informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Andrea Petrovičová, vodič sa dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a doplnila: "Vodič motorového vozidla bol stotožnený, spisový materiál bol odstúpený na príslušný správny orgán, kde mu v správnom konaní môže byť uložená pokuta až do výšky 300 eur a môže mu byť udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do 2 rokov."

Celá situáciu je zachytená na videu.

Viac o téme: Jazda ObchvatBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu