Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prehovoril Kaliňákov šéf tlačového o havárii: Nehoda na východe, zrážka s lesnou zverou

V sobotu havaroval riaditeľ tlačového odboru ministerstva vnútra
V sobotu havaroval riaditeľ tlačového odboru ministerstva vnútra (Zdroj: foto: tv markíza)

MIRKOVCE - Vážna dopravná nehoda sa stala ešte v sobotu večer pri obci Mirkovce. Prevrátené sa strechce skončilo auto ministerstva vnútra, havaroval riaditeľ tlačového odboru Ivan Netík. Do cesty mu vbehla lesná zver, stretu už nedokázal zabrániť.

"Ďakujem za opýtanie, mám sa dobre. Našťastie, nikto sa nezranil," reagoval riaditeľ tlačového odboru ministerstva vnútra Ivan Netík, ktorý sedel za volantom služobného Seatu Leon, na otázku, ako sa cíti po sobotňajšej nehode. Podľa jeho slov mu vbehla do cesty líška, strhol volant a skončil prevrátený na streche. "Pri dopravnej nehode bola u vodiča vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

Na miesto havárie dorazil aj minister Robert Kaliňák a prezident Hasičského a záchranného zboru Alexander Nejedlý. V obci Mirkovce odovzdávali dobrovoľným hasičom auto. Večer sa presúvali do ďalšej obce. Našťastie, dvojčlennej posádke havarovaného auta sa nič nestalo. Netík pokračuje v riadnom pracovnom tempe. "Služobne sme stále na východe, kde plníme ďalšie pracovné povinnosti," povedal.

Po nehode havarovaný sivý seat postavila ťažká technika na kolesá a odťahovka ho odtiahla do Košíc.

Viac o téme: NehodaHaváriaMirkovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu