Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenského politika preslávili imigranti: Droba kritizoval Fica, zaujal tým Chorvátov

Juraj Droba Zobraziť galériu (3)
Juraj Droba (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenský poslanec Juraj Droba zaujal Chorvátov. Napísal blog, v ktorom skritizoval postoj Roberta Fica voči utečencom a vyslúžil si za to pozornosť zahraničných novín.

Blog s názvom "Panebože, panebože, koho ste k nám, pán Fico, pozvali?" zaujal chorvátske noviny Jutarnij.hr. "Robert Fico tancuje dnes na téme utečencov akýsi zúfalý breakdance. Na jednej strane útočí na najprimitívnejšie pudy voličov a vyvoláva strach, na druhej sa prsí, ako sem síce pár utečencov pozve, ale dôsledne ich prelustruje a nedá im dýchať," napísal na blogu denníka N Droba.

Slovenského politika preslávili imigranti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Blog si všimli chorvátske noviny a text mu následne vyšiel aj v tlačenej podobe. Poslanca liberálnej strany SAS sme sa spýtali, čo zaujalo Chorvátov na jeho blogu. "Oslovil ma priamo editor denníka, ktorý potreboval pohľad aj priamo zo Slovenska. Výtlačok ma čaká v Záhrebe, preberiem si ho osobne pri najbližšej návšteve Chorvátska. Originálny článok som posielal v angličtine, oni si ho prekladali do chorváčtiny. Za článok mi už gratuľovalo niekoľko Srbov a Chorvátov žijúcich na Slovensku," povedal pre Topky Juraj Droba.

Slovenského politika preslávili imigranti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: UtečenciBlogSASJuraj DrobaJutarnij
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu