Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Policajti žiadajú o pomoc: Dve dievčatá sa nevrátili do reedukačného centra

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nitrianski kriminalisti pátrajú po 17-ročnej Michaele Lošonskej z Bratislavy a rovnako starej Petre Libayovej z Nitry. Obidve nezvestné dievčatá sú chovankyne Reedukačného centra pre mládež v Zlatých Moravciach.

Nezvestná Michaela sa mala 14. augusta tohto roka vrátiť z dovolenky späť do reedukačného centra, kde má Okresným súdom Bratislava IV nariadenú ústavnú výchovu. Doteraz však o sebe pracovníkov centra neinformovala. Michaela Lošonská je 167 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy po plecia a modré oči. Popis jej oblečenia nie je polícii známy.

Policajti žiadajú o pomoc:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

V rovnaký deň sa mala do centra vrátiť aj nezvestná Petra, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Petra Libayová je vysoká 170 centimetrov, športovej postavy. Má blond vlasy po ramená, hnedé oči. Pravú stranu vlasovej časti hlavy má vyholenú.

Policajti žiadajú o pomoc:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

 Akékoľvek informácie k pobytu alebo pohybu nezvestných dievčat je možné oznámiť polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, požiadala Čuháková.

Viac o téme: Michaela LošonskáPetra Libayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu