Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kiska vytočil do nepríčetnosti milionára Kollára rečami o utečencoch: Robí z ľudí hlupákov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Andrej Kiska vytočil slovenského milionára Borisa Kollára takmer do nepríčetnosti. Jablko sváru sú utečenci a referendum v Gabčíkove. Podľa Kollára si Kiska svojim komentárom urobil hanbu, keď nerešpektoval vôľu ľudu a poriadne mu to dal pocítiť vo svojom odkaze.

Kollára vytočil zrejme fakt, že aj napriek 97% ľudí, ktorí utečencov odmietli, Kiska zaujal nepatričné stanovisko a nerešpektoval vôlu ľudu. "Myslím, že výsledok referenda, ktorý by bol podobný kdekoľvek na Slovensku, je dôsledkom viacerých chýb, ktoré sa stali. Aj v našej domácej debate na Slovensku. Myslím, že je najvyšší čas, aby sme sa všetci ľudia zodpovední za riadenie štátu - aj tí, ktorí sa o riadenie štátu budú uchádzať onedlho vo voľbách - jasne postavili a povedali slovenskej verejnosti: Budeme štátom, ktorý postaví na svojej hranici múr, a budeme teoretizovať o tom, čo by mali urobiť iní? A dá sa to vôbec? Kde na to nájdeme partnerov?", zamyslel sa na svojom profile náš prezident.

Popradčan ma strašne sklamal

Predvčerom napísal slovenský milionár na svojej fanúšikovskej stránke status, ktorým zaútočil na prezidenta a jeho komentáre gabčíkovského referenda. Podľa vlastných slov ho prezident sklamal. Okrem iného mu vyčítal aj zahraničnú politiku či lietanie vládnym špeciálom za rodinou do Popradu.

"Popradčan ma strašne sklamal a teraz sa rozhodol nerešpektovať najposvätnejšie právo občanov v demokracii - referendum miesto toho, aby podporil občanov, im nakladá, robí z nich neinformovaných hlupákov a mentoruje, poúča, na to tu pán Kiska nie ste!", odkázal mu známy slovenský podnikateľ.

Toto je celý Kollárov status

Kiska vytočil do nepríčetnosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

Toto je Kiskovo stanovisko k utečencom

 

REFERENDUM V GABČÍKOVENedávno sa v obci Gabčíkovo konalo miestne referendum o dočasnom umiestnení utečencov v zariadení...

Posted by Andrej Kiska on 6. august 2015
Viac o téme: UtečenciBoris KollárAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu