Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bomba v lietadle: Slovenských dovolenkárov vtip spolucestujúceho riadne vytočil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

POPRAD - Sranda musí byť, povedal si zrejme slovenský turista, ktorý mal v pláne letieť v piatok poobede z Košíc do bulharského Burgasu, obľúbeného letoviska dovolenkárov. Vybral si však na to veľmi nevhodnú chvíľu aj miesto. Tesne pred odletom totiž v lietadle zahlásil, že má v batožine bombu. Let kvôli tomu meškal viac ako hodinu.

Vaše tipy

Čitateľka Eva pre Topky poskytla vyjadrenie, ktoré bolo rozhodne plné hnevu: "Som pohoršená, nemôžeme odísť na dovolenku kvôli nejakému vtipálkovi." Niet sa čo diviť, veď lietadlo bolo plné Slovákov, ktorí sa už nevedeli dočkať prímorského tepla. Let, ktorý podľa našich informácií zabezpečovala letecká spoločnosť Travel Service, nakoniec šťastne vypravili, museli však toto hlásenie najprv preveriť.

Lietadlo odletelo z letiska Poprad-Tatry. Cestujúci boli sprvu nervózni z toho, že ich let odklonili z košického letiska. Podľa našich informácii dovolenkári sú už na mieste, no poriadne nahnevaní sú na spolucestujúceho, ktorý spôsobil meškanie. Údajne bol pod vplyvom alkoholu. S manželkou mu predsalen dovolili odletieť na dovolenku. Po príchode na Slovensko sa podľa všetkého problémom nevyhne. Prípadom sa zaoberá polícia. 

Viac o téme: Letisko KošiceNahlásenie bombyMeškanie letu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu