Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poslankyňa SAS Nicholsonová tesne unikla najhoršiemu: FOTO Dokaličená po hororovej nehode

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Poslankyňa Lucia Nicholsonová zažila predvčera strašnú nehodu. V rýchlosti 60 kilometrov za hodinu v zjazde na bicykli narazila na výtlk a spadla. Odniesla si to podstatná časť tela. Našťastie ju zachránila prilba. Smolný rok tak pre liberálnu poslankyňu pokračuje.

"Včera som sa druhýkrát narodila, vďaka tomu, že na bike zásadne nosím priblu," napísala Nicholsonová včera na Facebooku. "V zjazde pri 60 km/hod som vbehla do neoznačeného hlbokého výtlku a neustáala som to," dodala s tým, že si to odniesla väčšia časť tela okrem hlavy.

Poslankyňa SAS Nicholsonová tesne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Našťastie mala na hlave prilbu. Tá ju od najhoršieho uchránila. "Často vidím cyklistov bez prilby, chcela by som vám aj týmto pripomenúť, že taká triviálna niekoľkogramová vec vám fakt môže zachrániť krk. Nevieš dňa, ni hodiny, ni neoznačeného výtlku. Cheers, priatelia," napísala poslankyňa za SAS.

Poslankyňa SAS Nicholsonová tesne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zisťovali sme detaily vážnej nehody. Nicholsonová po páde nevolala záchranku. Zo zranení sa zotavuje doma, prezradil pre Topky jej asistent. Zaujímavé je, že presne pred rokom sa jej stala tiež nehoda na bicykli. Vtedy to do nej napálil vodič auta. Koncom januára tohto roka sa zase zrazila na aute s vodičom, keď išla parkovať pred parlamentnými garážami.

Vybúrila sa na Smerákoch

Nakoniec ju prehovorili známi, aby navštívila ružinovskú nemocnicu. Tam ju poumývali, vydezinfikovali, zröntgenovali, pichli tetanovku a usmernili, že nabudúce treba prísť hneď, keďže podľa poslankyne kvôli obyčajným lišajom chodiť do nemocnice je trápne.

A na záber dodala drsný odkaz pre smerákov. "A týmto chcem vyzvať všetkých tunelárov, Čislákov, Zmajkovičové, Paškov, Ficov, rapperov a Penty, všetkých predošlých aj budúcich szlodejov, nech si prídu sadnúť do čakárne, nech vidia, že tak podojili zdravotníctvo, že lekárom a pacientom padá omietka na hlavu a nemôžu zohnať jednu p......ú tetanovku a ďalšie lieky. Kde je to vaše dno?"

Viac o téme: NehodaLuciaNicholson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu