Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hromadná nehoda pri Strečne: Reťazová reakcia kvôli vodičovi (60) v protismere!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

STREČNO - Tri autá sa dnes dopoludnia zrazili na ceste pri obci Strečno (okr. Žilina). Šesťdesiatročný vodič z Humenného zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Peugeotom a ten narazil do prichádzajúceho Opla.

Pri nehode sa zranil 60-ročný vodič, 22-ročná vodička Peugeota i jej spolujazdec, liečiť sa budú viac ako 42 dní. S ľahšími zraneniami z nehody vyviazol ďalší spolujazdec z Peugeotu, vodiča Opla a jeho troch spolujazdcov jednorazovo ošetrili. Ako ďalej informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, u vodiča Opla kontrolovali alkohol na mieste, dychová skúška bola negatívna. U zranenej 22- ročnej vodičky i u 60-ročného vodiča bol nariadený odber krvi. Ďalšie okolnosti a príčinu nehody polícia vyšetruje.

Aj v súvislosti s touto nehodou polícia žiada účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, venovali sa riadeniu a sledovali situáciu na ceste. Polícia tiež vyzýva vodičov, aby dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. "Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," uzavrel Moravčík.

Viac o téme: NehodaStrečno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu