Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Ďalšia obeť teplých dní: Cyklista (†44) na Považí narazil do skaly, na mieste mŕtvy!

Cyklista narazil do skaly, zomrel Zobraziť galériu (3)
Cyklista narazil do skaly, zomrel (Zdroj: Foto: polícia)

POVAŽSKÁ TEPLÁ - Obrovské nešťastie sa stalo včera večer na Považí. Patrik sa išiel povoziť na bicykli, podvečer za doteraz nezistených okolností narazil do skaly a spadol. Našiel ho náhodný okoloidúci, ktorý privolal záchranárov. Cyklistovi už, žiaľ, nebolo pomoci.

Tragédia sa stala včera večer o štvrť na deväť v Považskej Teplej v považskobystrickom okrese. Na miesto nešťastia dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "Po príchode na miesto sme pacienta resuscitovali, následne, žiaľ, lekár záchrannej zdravotnej služby rýchlej lekárskej pomoci s poľutovaním konštatoval úmrtie u muža, ktorý utrpel poranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Ďalšia obeť teplých
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Muž jazdil pravdepodobne bez prilby. Tragédiou sa už zaoberá polícia. "Poverený policajt už začal trestné stíhania vo veci prečinu usmrtenia," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtvov Elena Antalová.

FOTO Ďalšia obeť teplých
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V prípade nebohého bola nariadená súdna pitva. "Súdna pitva ukáže, či nebohý muž pred jazdou požil alkoholické nápoje, a taktiež aj presnú príčinu smrti," uzavrela Antalová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu