Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľkopodnikateľ Majský vyvetral mladú lásku, súd mu zrušili: Mám sa normálne, ako dôchodca!

Jozef Majský s priateľkou Aničkou. Zobraziť galériu (2)
Jozef Majský s priateľkou Aničkou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Veľkopodnikateľ Jozef Majský, ktorý stále čaká na verdikt súdu v kauze nebankoviek, sa na verejnosti objavuje iba zriedka. Po dlhšej dobe však urobil výnimku a nenechal si ujsť koncert Karla Gotta, na ktorom ho okrem dcéry s jej priateľom, sprevádzala aj neznáma kráska. Televízii Markíza spočiatku trochu neochotne, ale predsa len prezradil, že je to jeho priateľka Anička a sú spolu vraj už desať rokov. Po troch stroskotaných manželstvách sa mu tak v láske asi opäť darí.

Prečítajte si aj: Majský o stretnutí, na ktorom si rozdelili podnikatelia a politici krajinu: Nasledovala rabovačka!

Jozef Majský si na mediálnu pozornosť veľmi nepotrpí, ale keď sa už dostal pred kamery, rozhovor neodmietol. V piatkovej relácii Smotánka sa tak diváci dozvedeli, že sa má normálne, ako dôchodca. Je práve s rodinou na chate v Tatrách a keď už dostal na koncert pozvanie, tak neodmietol.

Napokon odpovedal aj na všetečnú otázku redaktora, s kým vlastne na toto podujatie prišiel. "To je Anička, moja polovička, s ktorou desať rokov šťastne žijem. A môžem povedať. že to je najdrahšia žena, najlepšia na svete," dodal obžalovaný podnikateľ, ktorý z luxusného hotela, kde sa koncert konal, odchádzal v limuzíne.

Predtým sa však stihol pobaviť na žiadosti, či by si ho s priateľkou mohli nasnímať do módnej polície. Z Majského úst vtedy odzneli slová. "Ježišmária. Polícia. Tam sme ešte neboli."

Veľkopodnikateľ Majský vyvetral mladú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jozef Majský spolu s Dávidom Brtvom a Patrikom Pachingerom čelia obžalobe z tunelovania nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Kauza však stále nie je ukončená. Trojica obžalovaných si už raz vypočula rozsudok, ale ten nenadobudol právoplatnosť. Špeciálny súd ich 27. apríla 2007 odsúdil za trestné činy založenia a zosnovania zločineckej skupiny a podvodu.

Podľa obžaloby spôsobili škodu vyše 26,5 milióna eur spoločnostiam BMG Invest a Horizont Slovakia. Senát odsúdil Majského na 12 rokov, Brtvu na 11 a Pachingera na 10 rokov. Obžalovaní sa proti rozsudku odvolali. Najvyšší súd ho zrušil a kauzu vrátil na opätovné prerokovanie.

Zdá sa, že si Majský môže užívať naďalej, protože pojednávanie s ním v súvislosti s tunelovaním nebankoviek bolo naplánované na zajtra 26.5. "Pojednávanie bolo zrušené, pretože súd čaká na dodanie zadržaného Františka M." informovala hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Katarína Kudjáková. Vypočuť v Srbsku zadržaného Františka Matíka navrhuje obhajoba obžalovaného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu